начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

нотариален акт по обстоятелствена проверка

Казуси за недвижими имоти

нотариален акт по обстоятелствена проверка

Мнениеот tayna » 16 Авг 2007, 20:19

Моля, да ми изпратите примерен проект на нотариален акт по обстоятелствена проверка!! :roll: Помощ!!! Всичко ми е ясно за самото производство, но определено не знам, как да опиша присъствието на свидетелите и действията на нотариуса спрямо тях

Алек много благодаря, ама много :D ако имаш проблем потърси ме на avelislavova@abv.bg

извинете още не мога да си служа с форума
Последна промяна tayna на 16 Авг 2007, 20:51, променена общо 1 път
tayna
Нов потребител

Мнениеот alek.dskbank » 16 Авг 2007, 20:46

Н О Т А Р И А Л Е Н А К Т

За СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ НЕДВИЖИМ ИМОТ ПРИДОБИТ ПО ДАВНОСТНО ВЛАДЕНИЕ …………………………………………

№ ………….… том …..… Рег. № ………… дело № …..…….. от …………г.

Днес 01.09.2005/първи септември две хиляди и пета/ година, подписаният - КАРАМФИЛКА КЛЯВКОВА - Нотариус с район на действие - района на Пловдивски Районен съд, рег. № 468 по регистъра на Нотариалната камара, на основание Постановлението ми …………….. от …………….2005 год., Молбата на ТРЕНДАФИЛ Акациев , жител на град Пловдив, ж и въз основа на разпита на свидетелите, които установиха, че същият има законно владение над имота в продължение на повече от 20/двадесет/ години, като го е ползувал през цялото време за свои и на семейството си нужди, без някой да пречи и оспорва собствеността и владението му, и на основание чл.483 и чл.484 от ГПК - съставих настоящия нотариален акт, с който признавам: ТРЕНДАФИЛ Акациев , “пенсионер”,жител на град Пл, за собственик по давностно владение на:******************
Урегулиран поземлен имот № I-1, находящ се в село
площ от /кв.м., в квартал по кадастралния и регулационен план на село одобрен със Заповед № , и от двете страни улици, ведно с построените в същия Полумасивна жилищна сграда и всички подобрения в имота.*******************************************
Данъчната оценка на имота е лева/********************
Съгласно приложените писмени доказателства:
1.Молба - декларация Изх.№
2.Скица № 1
3.Удостоверение
4.Удостоверение за данъчна оценка
Този Нотариален акт съставих в четири еднообразни екземпляра, първият от които се подреди в актовата книга при Нотариуса, два в Службата по вписванията и един се предаде на страната.

НОТАРИУС:……………………..
alek.dskbank
Младши потребител

Re: нотариален акт по обстоятелствена проверка

Мнениеот karanedeff » 16 Авг 2007, 21:58

tayna написа:Моля, да ми изпратите примерен проект на нотариален акт по обстоятелствена проверка!! :roll: Помощ!!! Всичко ми е ясно за самото производство, но определено не знам, как да опиша присъствието на свидетелите и действията на нотариуса спрямо тяхАлек много благодаря, ама много :D ако имаш проблем потърси ме на avelislavova@abv.bg

извинете още не мога да си служа с форума

Това е работа на нотариуса - Постановлението, което ще издаде по извършената обстоятелствена проверка
Можеш да приготвиш проект - Вж. Ръковоството на Омарбалиев
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
Аватар
karanedeff
Активен потребител

Назад към Имотни казуси