начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

наследство по право

Казуси за недвижими имоти

наследство по право

Мнениеот blac_devil » 13 Дек 2007, 02:56

Здравейте,
Чувам коментари за наследство по право.Бихте ли ми разяснили нещо по темата.
Майка ми почина през 2003 год.Баба ми -нейнта майка почина 1 година след майка ми, като преди това преписа всички движими и недвижими имоти на леля-другата й дъщеря.Мога ли да имам претенций за дела на майка ми ,който щеше да бъде за нея, ако беше жива?Бащата на майка е починал.
Благодаря ви.
blac_devil
Нов потребител

Мнениеот leator » 13 Дек 2007, 05:27

Как ги е преписала?
Ако ги е продала не можете да претендирате нищо, освен ако докажете, че продажбата прикрива дарение, което е доста трудно.
Ако ги е дарила - можете да претендирате.
leator
Потребител

Мнениеот edeam » 13 Дек 2007, 10:09

скъпа KCN_kg
докога ще продължаваш да пишеш глупости в мненията на хората?това е форум за взаимопомощ и такива бездарници като теб нямат място в него.имам чувството че по цял ден висиш в нета и се чудиш къде и каква глупост да напишеш.
тук пишат обикновени хора със своите проблеми,а ти допълнително наливаш масло в огъня с твоите безмислени и безполезни коментари,целящи единствено натрупване на повече мнения.ако някой обикновен човек зададе въпрос твоя съвет е-обърнете се към адвокат.ако юрист обаче попита нещо за теб той е некадърник.е тогава кой може да пише тук според твоите критерии?
ако тук модовете не си затваряха очите отдавна щеше да получиш забрана да избиваш комплексите тук.
нарочно мнението е на ТИ,тъй като ти не заслужаваш моето уважение.
микой персонално не е искал твоето мнение,за да бъдеш крайна инстанция дали хората ще се обърнат към адвокат или не

П.П-моля тоя път модовете да ми оставят мението подълго да могат повече хора да го видят
edeam
Младши потребител

Назад към Имотни казуси