начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Декларации по cho 261 и 25 ???

Казуси за недвижими имоти

Декларации по cho 261 и 25 ???

Мнениеот barbaron » 19 Юни 2008, 20:01

Здравейте на всички така любезни да посвещавате част от времето си в помощ на нас. :)

Имам една огромна молба към вас. Бихте ли ми разяснили какви са тези декларации 261 и 25. В заглавието написах точно каквото са ми написали от посолството " cho " може и да е правописна грешка ( "chl " ) :roll:

Става въпроса за пълномошно за закупуване на наследствен имот което трябва да изпратя в Б-я. Отговориха ми, че освен пълномошното което трябва да заверя ми трябват и тези декларации. Попитах от къде да взема тези декларации, но нямам отговор :roll: Вие сте ми спасението - надявам се

много ви благодаря за вниманието
barbaron
Нов потребител

Мнениеот abstract » 19 Юни 2008, 22:08

abstract
Потребител

Мнениеот barbaron » 20 Юни 2008, 00:31

Хиляди благодарности :)

Надявам се последен въпрос. Тези декларации задължително ли трябва да са на български? Дали чужд нотариус ще иска да завери нещо на непонятен за него език? И после апостил....
Ако преведа декларациите и така ги подпиша, подпечатам и сложиме апостил а после бъдат преведени отново на български ще бъдат ли приети от нотариус?

Отново благодаря за отзивчивостта.
barbaron
Нов потребител

Назад към Имотни казуси