начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

Има ли шанс.....

Казуси за недвижими имоти

Има ли шанс.....

Мнениеот mdriver » 16 Юли 2008, 14:01

Обработваме(аз и баща ми) място (лозе)вв вилните зони около Варна.Мястото е без нотариален акт.Дадено и преди 30г на дядо ми с някакво постановление и единствено имаме скица на мястото.Преди няколко години част от комшиите си платиха местата ,според някакъв закон и вече са собственици с нотариални актове.
Баща ми има брат ,който се отказал от правата си (ако има такива) в моя полза ...
Въпросът ми еимаме ли шансове да узаконим тая земя???
Знам ,че има появили се собственици от реституцията .Дочух и за закон ,които позволява да се добие земя по давност,чрез свидетели .....

П.П.Благодаря предварително !!!

Ако имаме някакъв шанс и добием или купим мястото ,ще ползвам услугите на адвокат .Така ,че не виждам смисъл в оприличаването ми с Андрешко ,бай Ганьо и др. литературни герои :-)
mdriver
Нов потребител

Мнениеот georgi07 » 16 Юли 2008, 16:01

Отивате при нотариус.Носите му документите, с които разполагате.Той ще ви обясни подробно и дали е възможно да ви издаде нот. акт. Трябва да се види какво пише в това постановление.
georgi07
Потребител

Назад към Имотни казуси