начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Тормоз от бивши хазяи

Казуси за недвижими имоти

Тормоз от бивши хазяи

Мнениеот stelaivanova » 23 Юни 2011, 10:32

Здравейте! Имам нужда от помощ и ще бъда благодарна, ако някой може да ме посъветва как да постъпя. Историята ми накратко е следната: Повече от 10години живях под наем в апартамент с хазяи и други наематели. Никога не сме сключвали договор за наем, нито съм получавала разписки за платени наем и сметки. Отношенията ни са били "на доверие". Напуснах квартирата преди 4месеца, а преди два отидох, за да платя последните две неплатени сметки за ток, вода и асансьор. Преди няколко дни работодателят ми е получил жалба от бившите хазяи срещу мен, че не съм платила последните 2сметки. А това са долни лъжи! Преди 3-4години имаше едно момиче в квартирата, за което, след като напусна, хазяите казаха, че също имала неплатени сметки. Ходиха да я търсят в хотела, където работи, но не я откриха. Обясних на шефа как стоят нещата и той отговори на жалбата. Наглостта им няма край - звъняха ми повече от 20пъти на служебния телефон, но аз не им вдигнах. Много съм ядосана, че ме злепоставят и пред шефовете, и пред колегите, без да имам някаква вина. Два пъти сметки няма да им плащам! Съжалявам, че не се досетих, че могат и на мен да извъртят такъв номер. Щях да искам писмено да ми напишат, че не дължа нищо, но сега е след дъжд ... качулка. Няма да се учудя, ако и в полицията се оплачат. Лошото е, че аз няма как да докажа, че съм платила, но и те нямат доказателство за лъжите си. Моля ви, посъветвайте ме какво да направя срещу този тормоз! Благодаря ви предварително!
stelaivanova
Нов потребител

Re: Тормоз от бивши хазяи

Мнениеот naughty » 23 Юни 2011, 14:14

живейте си спокойно и не обръщайте внимание на подобни глупости.
хазяите декларират ли доходите получени от наем? попитайте ги.
naughty
Потребител

Мнениеот stelaivanova » 23 Юни 2011, 14:43

Мисля, че не. Те са около 80-годишни ...
stelaivanova
Нов потребител

Мнениеот naughty » 23 Юни 2011, 14:54

:twisted:
ами посъветвайте ги да си гледат живота и да не се занимават с вас.
naughty
Потребител

Мнениеот stelaivanova » 23 Юни 2011, 15:01

Имам съмненичм че и психически не са много "в час" вече. Един нормален човек не би го направил. Гонят ги явно някакви паранои ...
stelaivanova
Нов потребител

Назад към Имотни казуси