начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Нотариален акт

Казуси за недвижими имоти

Нотариален акт

Мнениеот kjosev » 08 Авг 2011, 17:10

Здравейте, не мога да открия оригиналният нотариален акт, вероятно съм го загубил :( , имам копие на него, става въпрос за акт на жилищна сграда . Интересувам се каква е процедурата за да си извадя нов оригинал на нотариалния акта?
Благодаря предварително!
kjosev
Младши потребител

Re: Нотариален акт

Мнениеот doxa » 08 Авг 2011, 17:15

Здравейте,
Отидете при нотариус, занесете му документите с които разполагате и той ще прецени, какво следва да се направи. 8)
Аватар
doxa
Потребител

Мнениеот kjosev » 08 Авг 2011, 17:31

Да, аз така и предполагах. Разполагам с копие на нотариалният акт, това може би е достатъчно да занеса при нотариуса.
Благодаря ви за отговора.
kjosev
Младши потребител

Мнениеот n_ikito » 08 Авг 2011, 18:12

kjosev написа:Здравейте, не мога да открия оригиналният нотариален акт, вероятно съм го загубил :( , имам копие на него, става въпрос за акт на жилищна сграда . Интересувам се каква е процедурата за да си извадя нов оригинал на нотариалния акта?
Благодаря предварително!

В Службата по вписванията с лична карта, срещу съответна такса, ще Ви бъде издаден заверен препис....нямате работа при нотариус...
n_ikito
Активен потребител

Мнениеот teogeo » 08 Авг 2011, 18:23

n_ikito написа:
kjosev написа:Здравейте, не мога да открия оригиналният нотариален акт, вероятно съм го загубил :( , имам копие на него, става въпрос за акт на жилищна сграда . Интересувам се каква е процедурата за да си извадя нов оригинал на нотариалния акта?
Благодаря предварително!

В Службата по вписванията с лична карта, срещу съответна такса, ще Ви бъде издаден заверен препис....нямате работа при нотариус...

+1
Аватар
teogeo
Активен потребител

Назад към Имотни казуси