начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

"откриване" на имот(земя)

Казуси за недвижими имоти

"откриване" на имот(земя)

Мнениеот cim20 » 11 Авг 2011, 23:15

Здр,даже незнам как да формулирам въпроса си.
Всички в моя дом знаехме че баща ми има един имот ,земя в град ,но извънрегулация.При преглед на документи в къщи не открихме нищо,и се съмняваме че той е продаден без наше знание(тайно).РАзбрахме обаче от данъчното,че имота не фигурира като негова собствност(казаха "отписан" бил 1998г) а ние имаме документи за платени данъци на този имот до 2007 година.От там нататък нищо.От агенцията по вписвания не фигурират дани за имота( в компа им),но открихме нотариален акт за него на името набаща ми.В И-кадастър също той е регистриран като собстеник(но там не езадължително да си регистриран ако си го купил имота)Там също ми казаха че за тази земя не се плащат данъци(?????)а той еплащал такива.Въпроса е следния как да намерил документи и да разберем какво е станало с имота,като имаме съмнения прости някой да го е леко присвоил с измама.Даже вече и да е в регулация и застроен(пак незаконно тай като мястото е много малко)Не дай си боже това да е станало път и всичко да е от общината.Та КАК да се открие нещо за този имот,към коя институцийка вече д а се обърнем?
cim20
Младши потребител

Назад към Имотни казуси