начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

как да се постъпи

Казуси за недвижими имоти

как да се постъпи

Мнениеот darci » 31 Юли 2007, 15:58

закупих една къща в едно село ,ходя рядко.От една страна в съседсво има керпичена къща /пред падане / необитавана .след една година ,ато отивам, гледам, настанили се цигани, коне прасета ,знаете какво е .Другите съседи казват че собственичката го дава под наем ,въпроса ми е мога ли да я притисна законово да ги разкара от там ,как е добре да се подходи с жалба от съседите за нарушаване на реда ,данъчните да искат договор за наем ли ,до кмета да се пуска жалба ,или за това че къщата е опасна за обитаване .
darci
Младши потребител

Мнениеот georgi07 » 31 Юли 2007, 16:31

Така и така ходите рядко.Най-лесно ще се справите с проблема като продадете вашата къща.
Доколкото ми е известно не е забранено на село да се гледат прасате и коне, а и едва ли някога ще бъде.
georgi07
Потребител

Мнениеот avrora » 31 Юли 2007, 16:39

Аз не разбирам това как пречи на упражняването на Вашите права?
avrora
Младши потребител

Мнениеот darci » 31 Юли 2007, 18:42

всичко е ясно ,явно не сте били в подобен контакт с тези малцинства
а и цената на къщата пада на половина в това положение ,по принцип най -малкото е че не спазват никакъв обществен ред
иначе благодаря за отговорите
darci
Младши потребител

Мнениеот zelen » 03 Авг 2007, 13:58

В мястото, където живея, преди 89 г. не е имало никакви братя. По причина, че селяните са били много задружни и са давали подобаващ отговор на всеки другоселец, който дори само е минавал оттук. До скоро нямаше такива пришълци, а сега тези, които са тук, са много примерни.

Намерете и вие толкова задружни съселяни и проблема ще се разреши.
zelen
Потребител

Назад към Имотни казуси