начало

ВКС възобнови делото срещу прокурора, съден заради обвинение срещу Петьо Еврото ВКС възобнови делото срещу прокурора, съден заради обвинение срещу Петьо Еврото

нот.акт за енергото

Казуси за недвижими имоти

нот.акт за енергото

Мнениеот Павел » 15 Ное 2004, 23:24

Нашите наематели искат да прехвърлят на тяхно име абонамента за енергото,но от енергото им искат освен договора за наем и нашият нотар.акт.Аз обаче не искам да им го дам защото смятам че Законът за защита на личните данни ми дава това право.Прав ли съм и има ли правно основание енергото да изисква и нот.акт?
Павел

Re: нот.акт за енергото

Мнениеот донна2 » 15 Ное 2004, 23:37

предполагам ,че като са ви записали партидата сте го представили ,ако не е така искат го за да се уверят ,че вие сте собственик , аз като прехвърлях партидата навремето им представих копие от НА към молбата за да знаят кой е новия собственик ,а при вас ще я прехвърлят на наемателя явно искат да се уверят в това ,но и да я прехвърлите имайте предвид ,че оня ако не плаща отговаряте солидарто
донна2

Мнениеот донна2 » 16 Ное 2004, 00:05

виж енергото сигурно е регистрирано като администратор на лични данни няма начин да не е
донна2

Мнениеот Павел » 16 Ное 2004, 12:00

добре де ,но нали в енергото има открита партида на старият наемател и сега новият иска да си прехвърли тази партида на свое име.Не е ли достатъчно,че представя нашия договор за наем?
Павел

Назад към Имотни казуси