начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

документи за обстоятелствена проверка

Казуси за недвижими имоти

документи за обстоятелствена проверка

Мнениеот krustevconstanta » 02 Окт 2007, 22:43

Здравейте, занимавам се с покупко-продажба на недвижими имоти и имам следното затруднение- в нотариалния акт който е от 1955г. пише че имота е дворно място съставляващо част от парцела 2-ра и 4-та в кв... В скицата имота е записан като отделен парцел. Имам удостоверение че след изменение в дворищната регулация парцела който е записан в скицата е идентичен с парцела този от нот. акт. Е нотариуса ме накара да направя обстоятелствена проверка- чудно защо , но е факт!
Трябва ми някакъв списък с необходимите молби и декларации които се изискват за обстоятелствена проверка. Ако пък някой има такива готови формуляри моля да ми ги изпрати
Ще съм мн благодарен и благодаря предварително!!!
krustevconstanta
Нов потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 03 Окт 2007, 12:06

1.Заверена в общината молба-декларация /по образец/,
2.протокол от нотариуса с постановление,
3.удостоверение за данъчна оценка,
4.скица,
5.удостоверения, пълномощия и т.н.

След като се занимавате постоянно с недвижими имоти, по добре е да се свържете с един адвокат по местонахождението Ви и да се консултирате с него. От тук консултация не можете да очаквате. Тука юристите си поставят въпроси за конкретни неща, а отговорите са с половин дума, които могат да се разберат само от професионалист. Един адвокат по договор само би бил една екстра на фирмата Ви.
Ivailo5rov
Активен потребител

Назад към Имотни казуси