начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

молба декларация за обстоятелствена проверка

Казуси за недвижими имоти

молба декларация за обстоятелствена проверка

Мнениеот svtodorova » 20 Ное 2006, 15:19

Някой може ли да ми каже от къде да изтегля бланка на молба - даклереция за признаване правото на собственост върху недвижим имот чрез обстоятелствена проверка.
svtodorova
Младши потребител

Мнениеот paloma60 » 20 Ное 2006, 16:05

Тази Молба се заверява от Кмета(Секретаря) на общината, по местонахождение на имота. Не зная от къде сте, но влезте в официалния сайт на съответната община и е възможно там да намерите бланка. Казвам "възможно", защото болшинството от общините не са обновявали сайтовете си от години, а в молбата има изменения. Но дори и да попаднете на стара бланка, няма да Ви откажат заверката.
Другият начин да се снабдите е при нотариус. Всички нотариуси разполагат с такива бланки.
paloma60
Младши потребител

Мнениеот yanko_ns » 03 Окт 2007, 20:07

paloma60 написа:Тази Молба се заверява от Кмета(Секретаря) на общината, по местонахождение на имота. Не зная от къде сте, но влезте в официалния сайт на съответната община и е възможно там да намерите бланка. Казвам "възможно", защото болшинството от общините не са обновявали сайтовете си от години, а в молбата има изменения. Но дори и да попаднете на стара бланка, няма да Ви откажат заверката.
Другият начин да се снабдите е при нотариус. Всички нотариуси разполагат с такива бланки.

Всъщност не всеки нотариус - днес изпаднах в ужас, когато отидох при нотариус, за да поискам бланка на такава молба, а той ми отговори, че няма, и че ще ми бъде признателен, ако му намеря и дам...
yanko_ns
Нов потребител

Мнениеот helen » 03 Окт 2007, 21:24

ако вече не е късно, мога да ви сканирам и да ви пусна такъв образец. ако не става тук може да ви пратя на пощата.
helen
Младши потребител

Назад към Имотни казуси