начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Разрешение за ползване

Казуси за недвижими имоти

Разрешение за ползване

Мнениеот monsieur » 16 Яну 2008, 17:29

Има ли някой, който може да ми каже какви документи са необходими за да извадя разрешение за ползване на къща от 300 кв.м.? Благодаря предварително.
monsieur
Младши потребител

Мнениеот georgi07 » 17 Яну 2008, 10:26

Казва се удостоверение за въвеждане в експлоатация.Издава се от Общината.Там ще питате.
georgi07
Потребител

Мнениеот monsieur » 17 Яну 2008, 12:56

Да има !
И това е адвокатът, към който ще следва да се обърнете за консултация !...

Имате къща от 300 квадрата , а гледате да минете безплатно за юридическа консултация , която, по принцип , има паричен еквивалент !...

Приятел, първо къщата не е моя, а на моя шеф. Ако беше моя нямаше да питам тук, а да си платя на някой да извади въпросното разрешение. Второ този форум нали е за помощ. А и доколкото съм запознат тези неща се извършват от технически лица, а не от юристи. Така, че следващият път като тръгваш да отговаряш поне не се заяждай с хората.
monsieur
Младши потребител

Мнениеот punisher » 17 Яну 2008, 13:50

"Приятел, първо къщата не е моя, а на моя шеф. Ако беше моя нямаше да питам тук, а да си платя на някой да извади въпросното разрешение. Второ този форум нали е за помощ. А и доколкото съм запознат тези неща се извършват от технически лица, а не от юристи. Така, че следващият път като тръгваш да отговаряш поне не се заяждай с хората."

Той не се заяжда,повярвайте.Той така не се заяжда,просто пази късчето хляб,което му е необходимо,за да продължи да живее. :P :P :P .
Щом като преценявате,че е работа за тенически лица,защо задавате въпроса си във форям за юристи????А не си "платихте на някой,за да извади въпросното разрешение"????
punisher
Потребител

Мнениеот Trapped » 17 Яну 2008, 14:03

Ако и той не знае отговора на въпроса Ви, питайте го поне за телефона на общината, в която се намира имота. След като го откриете, обадете се на него и питайте какво Ви трябва. Ето и малък подарък от мен:
http://www.dnsk.mrrb.government.bg/default.asp?r=63
Аватар
Trapped
Потребител

Назад към Имотни казуси