начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Побой в дискотека..

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Побой в дискотека..

Мнениеот AmonRa » 15 Фев 2008, 22:07

Здравейте на всички искам да Ви задам няколко въпроса относно един инцидент станал снощи в дискотека. Снощи аз и мои приятели решихме да отидем на дискотека да се позабавляваме. Почерпихме се и отидах до тоалетната на дискотеката (едно момче от компанията дойде с мен) и влизаме вътре до мивките и изведнъж влизат няколко момчета около 5-6 изглеждаха доста почерпани и едното момче без нищо да ми казва започна да ме удря ненадейно в областа на главата, непомня точно колко удара бяха, но бяха повече от 5-6 (лятото имах пререкания с въпросното момче заради момиче, което го остави и започна да излиза с мен и още тогава ме беше заплашил в интернет, че като ме види ще ме заколи и т.н.) Както и да е успях благодарение на моя приятел да се измакна от тоалетната и се качих на втория етаж към нашето сепаре но той тръгна след мен и на втория етаж отново ми нанесе няколко удара в областа на главата отново при което се защитих и го ударих и той падна на земята, след което дойде управителя на дискотеката и ме хвана и започна да ме блъска към аварийния изход и ме удари в областа на носа с глава, след което започна изобилно кървене от носът ми. Веднага се качихме аз и този приятел, който видя всичко в едно такси и отидахме в спешното отделение където ми направиха рентгенови снимки и беше остановено, че имам счупване на носните кости с разместване на получените фрагменти. А от ударите на момчето от тоалетната ми остановиха масивен левостранен периорбитален хематом с масивен болезнен травматичен оток на меките тъкани и силно стесняване на очната цепка. Установяват се кръвоизливи и в областта на очната ябълка от същата страна. Отока и кръвонасядането обхващат и лявата скулна област и лявата половина на лицето (това го давам от самото медицинско както е написано) А за носът ми пише, че е леко деформиран с болезнен оток на туканите със синкваи кръвонасядания. Туканите са болезнени при опипване с ръка. В областта на ноздрите се установяват засъхнали корички кръв. Дишането през носа е затруднено. При разглеждане на представенире рентгенови снимки се установява счупване на носните кости с разместване на получените костни фрагменти. Също в заключението пише, че имам контузия на корема и сътресение на мозъка, което видяно от предварителните сведения е протекло с изразени вегетативни прояви.
ИМАМ НАЙ-МАЛКО ДВАМА СЕРИОЗНИ СВИДЕТЕЛИ, КОИТО СА СЪГЛАСНИ ДА СВИДЕТЕЛСТВАТ.

Заключение на медицинското:
Изображение

Тъй като знам, че тук всички са добре образовани и интелигентни хора бих искал да Ви помоля да ми отговорите на следните въпроси:

1. Според вас каква би била присъдата на двамата подсъдими ?
2. Мога ли да съдя дискотеката (незнам как по-точно да се изразя) за това че всичко е станало вътре без никаква намеса от страна на никой?
3. След като е управител на дискотеката и ми нанася телесна повреда по време на работното си време ми казаха, че може и да влезе в затовор това възможно ли е?
4. Още нищо не съм направил, само съм си изкарал медицинско дори и в полицията не съм ходил още. Според Вас как ще бъде най-удачно?

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТНЕТОТО ВРЕМЕ И ЗА ОТГОВОРИТЕ ВИ.

Поздрави
AmonRa
Нов потребител

Мнениеот hasplu » 16 Фев 2008, 14:14

директно в полицията!!!!!!!!!
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот T.A.R.A. » 16 Фев 2008, 17:53

Веднага отидете в най-близкото РПУ и подайте жалба!свидетелите не са ваш проблем
T.A.R.A.
Потребител

Мнениеот AmonRa » 16 Фев 2008, 18:45

Чакам адвокатът ми да си дойде понеделник (извън града е) и той да подаде жалбата. Повече ме интересува каква би била присъдата на двамата обвиняеми
AmonRa
Нов потребител

Мнениеот hasplu » 16 Фев 2008, 18:57

това единствено и само съдиата знае, няма смисъл да питате когото и да било, защото който Ви даде отговор, със сигурност, ше Ви излъже!
Аватар
hasplu
Потребител

Назад към Наказателно право