- Дата и час: 24 Ное 2024, 01:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Теми НПН
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Така добър,мислещ и конкурентен юрист не се става.За подобни молби времето е,когато вече практикуваш,поради невъзможността всичко от всеки да се знае.
Но пред държавен изпит.......................нищо лично.Направете си извода!!!
Но пред държавен изпит.......................нищо лично.Направете си извода!!!
- punisher
- Потребител
Направих си извода punisher,но не е на място смятам да коментирате какво ще е най-добре за мен като юрист,при положение ,че не сте запознат с нещата около мен ,затова все пак ще помоля колегите,които не гледат толкова строго на моята молба да ми услужат.
- oziris
- Нов потребител
Re: Теми НПН
Конспектите за всички университети след въвеждането на казусите са еднакви и се определят не от висшите училища, а от МП И МОН.oziris написа:Колеги,моля ви за темите по конспекта за държавни изпити по НПН в СУ.Благодаря ви предварително.cbu@mail.bg
Последна промяна senex на 19 Фев 2008, 22:20, променена общо 1 път
- senex
- Потребител
Не знам положението ви,но едва ли е по-тежко от моето.Но ще го усетите след броени месеци,когато се изправите на полето на практиката,парите и т.н.
Един съвет,който ще ви е от полза:не учете по лекции,а само по учебници.Краткото изложение винаги изиграва лоша шега и слаба логика и подготовка.
Един съвет,който ще ви е от полза:не учете по лекции,а само по учебници.Краткото изложение винаги изиграва лоша шега и слаба логика и подготовка.
- punisher
- Потребител
zdraveite ako moje da mi pratite temite i na men na adres asiia@abv.bg
- asiia
- Нов потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|