начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

недвижем имот

Казуси за недвижими имоти

недвижем имот

Мнениеот gospova » 01 Юни 2008, 12:09

здрвеите.Много е важно за мен някои да ми отговори.Благодаря предварително!През
Последна промяна gospova на 04 Юни 2008, 19:53, променена общо 2 пъти
gospova
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 04 Юни 2008, 10:55

1. Щом е станало, значи е възможно. Не искайте от нас да обсъждаме доказателства по дело ,което не сме видяли.
2. И един бонус от нас:Очаквайте след смъртта на бабата,да е жива и здрава, лелята да си поиска дела, защото отказа и е недействителен.
А майка Ви на какво основание и плати тези 40000 лв.?
sunrise
Активен потребител

Мнениеот inspectora » 04 Юни 2008, 12:19

Така става обикновено ... чули-недочули, разбрали-недоразбрали ... решили да си даряват ... да си дават пари ей тъй (наплащане на частта от наследството, което не е и открито ... както и да е ... отказват се от дял от "дарението" ;) ) - не знам за кой път ще го повторя: не е необходим адвокат само когато се купува хляб от магазина ... при всички други сделки ... за да няма после такивИ ситуации ... нали ;)

И изобщо в крайна сметка какъв е въпросът :roll:

И защо по ягодите изобщо се задава тук ... дела водили (без адвокат :roll: - не вярвам) ... ами задавайте въпросите "как е възможно" на адвокатите си - те знаят много добре как ... ами възможно е ... всичко е възможно ... то правото е като в шаха - при добър дебют лесно се печели ;) ... когато дебютът е нескопосан - положението никак не е розово ;)

Не е виновен съдът в случая ... виновни сте си самите вие ... такивИ неща не се правят с такивИ "врътки" ... има си други "врътки" ... (вярно - малко по-скъпи, но много по-сигурни ;) все пак за 1000 спестени лева тогава сега "горите" с 40 000 ... )
inspectora
Активен потребител

Назад към Имотни казуси