начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

Внос на 2 стека цигари в РБ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Внос на 2 стека цигари в РБ

Мнениеот 777 » 25 Мар 2005, 12:59

Колеги,знаете ли къде е уредено,че не можеш да внесеш в страната повече от два стека цигари от безминтните магазини на границата. Предварително благодаря!
777

Re: Внос на 2 стека цигари в РБ

Мнениеот Ч » 25 Мар 2005, 13:22

И 1л. концентрат!!!
Пробвай да внесеш павече. Понякога минава!
Ч

Мнениеот granichar » 25 Мар 2005, 18:28

Abe, minava nomera ako minavash granicata s kola. Az vnasial i po 10 steka, no po tova vreme minavah granicata prez i pochti ne me proveriavaha. No za tova kyde e uredeno kato zakon ili naredba ne znam. Mislia che beshe upomenato na gyrba na mit. deklaracia.
granichar

Мнениеот granichar » 25 Мар 2005, 18:29

Sorry, ot mnogo byrznae propuskam dumi:)
Abe, minava nomera ako minavash granicata s kola. Az sym vnasial i po 10 steka, no po tova vreme minavah granicata prez den i pochti ne me proveriavaha. No za tova kyde e uredeno kato zakon ili naredba ne znam. Mislia che beshe upomenato na gyrba na mit. deklaracia.
granichar

Назад към Взаимопомощ