начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Уреждане на наследство

Казуси за недвижими имоти

Уреждане на наследство

Мнениеот netLady » 21 Юли 2008, 12:07

Оказа се че съм наследница на около 400дка земеделска земя и 2 хотела в северното черноморие. За уреждане на наследството ми е необходим адвокат. Моля за ЛС само от опитни адвокати. Благодаря.
netLady
Нов потребител

Re: моля за отговор само от действащи, грамотни адвокати!!!

Мнениеот gery » 21 Юли 2008, 12:43

netLady написа:Оказа се че съм наследница на около 400дка земеделска земя и 2 хотела в северното черноморие. За уреждане на наследството ми е необходим адвокат. Моля за ЛС само от опитни адвокати. Благодаря.

Вижте, мисля че не следва да се сърдите на колегите. Вие не поставяте конкретно питане! Няма яснота в поста ви относно наследствените отношения, наследодателят има ли други роднини, и въобще питането е малко хаотично. Колкото и добро желание да имам да ви отговоря или да ви насоча в някаква посока, не бих могла да го направя именно защото липсва информация.
gery
Потребител

до gery

Мнениеот netLady » 21 Юли 2008, 13:17

Moля за извинение, обръщението ми е единствено към antivirus, koйто си има болезнена фикс идея и я пробутва във всички теми.
а по въпроса - Няма други наследници, но имотите като брой са доста, в различни населени места. Аз не разполагам с време и книжнината вероятно е голяма и за това предпочитам да упълномощя адвокат, който да свърши цялата тази работа.
netLady
Нов потребител

Re: до gery

Мнениеот medilex » 21 Юли 2008, 13:31

konett написа:
netLady написа:Moля за извинение, обръщението ми е единствено към antivirus, koйто си има болезнена фикс идея и я пробутва във всички теми.
а по въпроса - Няма други наследници, но имотите като брой са доста, в различни населени места. Аз не разполагам с време и книжнината вероятно е голяма и за това предпочитам да упълномощя адвокат, който да свърши цялата тази работа.

горкият адвокат, сигурно трябва да е мазохист или доста платен, за да понесе подобна натура

Не мога да разбера защо така нападате питащата.Предполагам, че е под въздействие на емоциите, може би и за това информацията е оскъдна и донякъде хаотична. Мисля, че идеята на този форум се е опорочила тотално!
medilex
Младши потребител

Мнениеот julia » 21 Юли 2008, 20:58

Е, Много сте обидчиви пък. Какво толкова е казал човека. Има работа за адвокат и си търси такъв. Щом тук го търси , значи няма друг начин за това , или смята, че тук ще получи възмоност за по-голям и правилен избор.Нито Ви е взел парите, нито с нещо Ви е измамил?
А как да се чувства например гражданин, тотално предаден от адвоката си срещу заплащането му.Да се жалва! Е и като се жалва какво 2 Гарван гарвана око вади ли? Такъв го убиват с мълчание.
julia
Потребител

Мнениеот georgi07 » 22 Юли 2008, 10:47

Моят съвет е да потърсите не адвокат , а адвокатска кантора. Най-големите имат и интернет страници.Ще струва повече, но както разбирам си струва да дадате.
georgi07
Потребител

Назад към Имотни казуси