начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Питане относно наследствен апартамент

Казуси за недвижими имоти

Питане относно наследствен апартамент

Мнениеот gicka » 16 Авг 2008, 11:14

Здравейте бихте ли ни дали съвет за следният случай. Приятелят ми има наследствен апартамент от баба си който е 50% негов и 50% на леля му тя живее там 7 години не иска да го продава да го разделя или напуска и ако го продава не иска да е на приятеля ми а на някой друг ако го продаде на приятеля ми иска нереална цена на приятеля ми иска да прикючи с това моля дайте ни съвет.Като по принцип искаме да наплатим апартамента :(
gicka
Нов потребител

Re: Питане относно наследствен апартамент

Мнениеот donna » 16 Авг 2008, 11:27

gicka написа:Здравейте бихте ли ни дали съвет за следният случай. Приятелят ми има наследствен апартамент от баба си който е 50% негов и 50% на леля му тя живее там 7 години не иска да го продава да го разделя или напуска и ако го продава не иска да е на приятеля ми а на някой друг ако го продаде на приятеля ми иска нереална цена на приятеля ми иска да прикючи с това моля дайте ни съвет.Като по принцип искаме да наплатим апартамента :(

Съдебна делба ! Не ви гарантирам ,че ще го наплатите обаче и че ще стане ваш ,но лелята ще трябва да го заплати на др. съсобственик ако иска да остане по оценката на ВЛ ,др. вариянт да се спогодите и да го купите вие по оценката и третия публична продан !
donna
Старши потребител

питане относно наследствен апартамент

Мнениеот gicka » 16 Авг 2008, 14:48

Благодаря ви бихте ли ме насочили към адвокат става въпрос за Бургас.
gicka
Нов потребител

Назад към Имотни казуси