начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Търся адвокат занимаващ се със ЗБППМН

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат занимаващ се със ЗБППМН

Мнениеот atina1 » 20 Юли 2009, 22:51

Търся спешно адвокат занимаващ се със ЗБППМН от София - на лични. Предварително благодаря!
atina1
Нов потребител

Re: Търся адвокат занимаващ се със ЗБППМН

Мнениеот valdelina » 21 Юли 2009, 13:36

Аз не съм адвокат, но съм правоспособен юрист и имам опит точно в тази сфера - ако решите да ми обясните за какво става въпрос, може би ще мога да ви помогна. Ако искате, пишете ми на valia.z@abv.bg. Пробвах да ви пиша на личните съобщения, но не сте си ги включили...
valdelina
Младши потребител

Мнениеот dimist » 21 Юли 2009, 14:38

Според мене ви трябва адвокат по наказателни дела. Делата по ЗБППМН са сравнително малко, и според мене няма колега, който да се занимава предимно с такива..
dimist
Потребител

Мнениеот sunrise » 21 Юли 2009, 14:43

За какво точно става въпрос, защото понякога и адвокат не е необходим, ако няма да ходи на съд.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот atina1 » 21 Юли 2009, 16:21

valdelina написа:Аз не съм адвокат, но съм правоспособен юрист и имам опит точно в тази сфера - ако решите да ми обясните за какво става въпрос, може би ще мога да ви помогна. Ако искате, пишете ми на valia.z@abv.bg. Пробвах да ви пиша на личните съобщения, но не сте си ги включили...

Да, оказа се, че наистина трябва да ги включа и го направих. Ако може да ми изпратите някакви координати за връзка, тъй като ми е необходима спешна консултация.
Благодаря на всички!
atina1
Нов потребител

Назад към Наказателно право