Някой може ли да ми каже,какво ме очаква.Моля за съвет!:cry:
Как да постъпя?
- Дата и час: 11 Яну 2025, 02:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
чл.234,ал 1 от НК
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Re: чл.234,ал 1 от НК
Какво е количеството и какъв е видът на акцизните стоки без бандерол? Кое поред е деянието, къде са държани стоките, каква е съдимостта Ви?
- sunshine_75
- Потребител
vasi_cv написа:Някой може ли да ми каже,какво ме очаква.Моля за съвет!:cry:
Как да постъпя?
Ти си постъпил вече.Постъпил си,в Юридическия факултет.Приет си сред нас,с пълно шес.
- svettoslav
- Активен потребител
Става дума за 8 стека от марка Ракел,които са за лична употреба,даржах ги в къщи.Понеже сме четири членно семейство ни писаха всички като съучастници.Но трябваше един да поеме вината.Това ми е първо провинение.До сега не сам съдена.Просто имаше един човек,който знаеше, че имам такива цигари.Отказах да му дам.И той е подал жалба.
- vasi_cv
- Нов потребител
Успокойте се. Изчакайте да "се развият" събитията. Когато получите призовка или нещо, каквото и да е - от полицията или прокуратурата, потърсете си адвокат.
По моя преценка, чака Ви една солена глоба, определена по размер от Директора на съответното Териториалното митническо управление.
По моя преценка, чака Ви една солена глоба, определена по размер от Директора на съответното Териториалното митническо управление.
- sunshine_75
- Потребител
Трябва да организирате защитата си час по-скоро.Иначе лошо.
- svettoslav
- Активен потребител
Казаха ми, че може да се обжалва глобата.Утре викат майка ми и баща ми на разпит.Понеже всички сме пушачи.Няма ли да се размина по леко.Незнаете ли за каква сума става въпрос?До колко лева може да е гобата?
- vasi_cv
- Нов потребител
Аз имам адвокат.Въпросът е да ли да го повикам утре на разпита.Казаха ми ,че ще по-добре да мина само с глоба.Без да влизам въобще в съд.
- vasi_cv
- Нов потребител
vasi_cv написа:Аз имам адвокат.Въпросът е да ли да го повикам утре на разпита.Казаха ми ,че ще по-добре да мина само с глоба.Без да влизам въобще в съд.
Не.Викнете го като свърши всичко.Някои така правят.
- svettoslav
- Активен потребител
vasi_cv написа:Аз имам адвокат.Въпросът е да ли да го повикам утре на разпита.Казаха ми ,че ще по-добре да мина само с глоба.Без да влизам въобще в съд.
Тъй изтрих си постовте точно заради това което написахте , Сега какво искате тук от колегите не знам , да разберете дали ще минете по "тънко" ако не повикате адвоката си и дали ще има лоши последствия от "тънкото" минаване ли.
Имате си адвокат, питайте него.
-
street - Потребител
има някакво разпореждане ли, инструкция ли, не знам как да го нарека на Апелативна от N-ти град, според което се води досъдебно и случаят е немаловажен единствено ако стековете са над 50 броя ...по-малко ли е преписката се праща на митниците, но дали е така и в другите не знам ..
- marek972
- Потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|