начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

къде да се оплачем за обида от продавачка

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

къде да се оплачем за обида от продавачка

Мнениеот xrisiy » 19 Юли 2010, 16:10

Здравейте днес изпратих 8 год. ми син да купи пастет но тои влязал в магазин във които се продават захарни изделия цигари но не е хранителни продукти попитал продавачката която говорела в момента по телефона след което тя започнала да му се кара и да го обижда как можел да тарси в този магазин пастет.въпросат ми е мога ли и каде да пусна жалба против служителката от комисията за правата на потребителите ми казаха по телефона че за обида не се подават жалби при тях.Благодаря за отговорите предварително.
xrisiy
Нов потребител

Re: каде да се оплачем за обида от продавачка

Мнениеот voltron » 19 Юли 2010, 17:28

Изображение
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Re: каде да се оплачем за обида от продавачка

Мнениеот aron_davidov » 19 Юли 2010, 18:03

.
Последна промяна aron_davidov на 03 Окт 2011, 19:48, променена общо 1 път
Аватар
aron_davidov
Потребител

Re: къде да се оплачем за обида от продавачка

Мнениеот adwokat » 20 Юли 2010, 17:48

Най -лесно е да се оплачеш в адвокатска кантора.Ние знаем какво следва.Ти само да обезпечиш валидни доказателства за инцидента.Много е лесно,просто трябва да си го учил 5-7 години преди това.
adwokat
Младши потребител

Мнениеот capt_dreyfus » 20 Юли 2010, 22:53

adwokat написа:Най -лесно е да се оплачеш в адвокатска кантора.Ние знаем какво следва.Ти само да обезпечиш валидни доказателства за инцидента.Много е лесно,просто трябва да си го учил 5-7 години преди това.

И всъщност - КАКВО СЛЕДВА ???
capt_dreyfus
Младши потребител

Мнениеот adwokat » 21 Юли 2010, 16:46

capt_dreyfus написа:
adwokat написа:Най -лесно е да се оплачеш в адвокатска кантора.Ние знаем какво следва.Ти само да обезпечиш валидни доказателства за инцидента.Много е лесно,просто трябва да си го учил 5-7 години преди това.

Ако се докаже обида,следва присъда за обида.

Между временно,тъжба,доказателства,човек,който работи за държавата и се грижи за интересите на малолетни и непълнолетни :wink: ,психолог,граждански иск,адвокатско възнаграждение,пледоарии,решение....детайлите ще ми отнемат около 2 часа да ги напиша,а аз нямам 2 часа.
adwokat
Младши потребител

Мнениеот svettoslav » 22 Юли 2010, 10:16

adwokat написа: capt_dreyfus написа:

Ако се докаже обида,следва присъда за обида.

Между временно,тъжба,доказателства,човек,който работи за държавата и се грижи за интересите на малолетни и непълнолетни :wink: ,психолог,граждански иск,адвокатско възнаграждение,пледоарии,решение....детайлите ще ми отнемат около 2 часа да ги напиша,а аз нямам 2 часа.

Готово!Спечелихме делото!
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот rts » 22 Юли 2010, 18:44

Ако Ви се занимава - оплачете се на работодателя на тази продавачка.

Аз обаче не бих се занимавала изобщо с това - нищо няма да спечелите, само ще си загубите времето и нервите.
rts
Активен потребител

Назад към Наказателно право