начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Осигуровки при незаконно уволнение

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Осигуровки при незаконно уволнение

Мнениеот reni_89 » 16 Фев 2012, 11:12

Казусът е следния .Бях освободена от работодателя си. Заведох дело и в съдебно заседание постигнах ме спогодба за периода 23.08.2011г. да 15.12.2011г. да ми платят обещетение за оставане без работа съгласно чл.225 от КТ 4 брутни заплати и осигуровки. Спогодбата влиза в сила от 23.12.2011г. а решението на съда от 13.01.2012г. В съдебното заседание отеглих искът за въстановяване на работа.Внасят ми осигуровки до 14.12.2011г. и от 15.12.2011г. до влизане на решението в сила /тоест 13.01.2012г./ ме водят неплатен отпуск не зачитащ се за стаж.Същевременно новото ми освобождаване е от 13.01.2012г.Въпросът ми е докоя дата трябва да ми се внесат осигуровки до дата на спогодбата и до влизане на решението в сила и ако до влизане на решението в сила какъв е редът да си търся пратата.Предварително Благодаря
reni_89
Нов потребител

Назад към Осигурително право