- Дата и час: 22 Ное 2024, 10:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Осигуровки при незаконно уволнение
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
Осигуровки при незаконно уволнение
Казусът е следния .Бях освободена от работодателя си. Заведох дело и в съдебно заседание постигнах ме спогодба за периода 23.08.2011г. да 15.12.2011г. да ми платят обещетение за оставане без работа съгласно чл.225 от КТ 4 брутни заплати и осигуровки. Спогодбата влиза в сила от 23.12.2011г. а решението на съда от 13.01.2012г. В съдебното заседание отеглих искът за въстановяване на работа.Внасят ми осигуровки до 14.12.2011г. и от 15.12.2011г. до влизане на решението в сила /тоест 13.01.2012г./ ме водят неплатен отпуск не зачитащ се за стаж.Същевременно новото ми освобождаване е от 13.01.2012г.Въпросът ми е докоя дата трябва да ми се внесат осигуровки до дата на спогодбата и до влизане на решението в сила и ако до влизане на решението в сила какъв е редът да си търся пратата.Предварително Благодаря
- reni_89
- Нов потребител
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|