Това отдавна го зная, ама си мълча и не казвам!
nk7702n Кое по точно знаете, че emilgrigorov не е надзорник, а е каруцар или, че е каруцар а не надзорник?
|
|
Това отдавна го зная, ама си мълча и не казвам!
- ЗУТ е направен толкова "високомерно", че същият бъка от несъответствия в самия него и не кореспондира адекватно с другата нормативна уредба?
, то това все още в реда на добрия тон. Въздържахте се и от нравоучения от типа на тези които направи emilgrigorov относно това как ние останалите трябва да се отнасяме с aspida. Вярно е не сте английски лорд, но пък успяхте да съхраните собственото си достоинство, нещо което не може да се каже за всеки от участниците в общата беседа. Заради това заслужаваш да бъдеш награден и аз ще направя една малка крачка като ти препоръчам внимателно да прочетеш Закона за водите и да разбереш как и въз основа на какво настъпва въпросния сервитут (нещо което много от участниците във беседата считат за даденост, а не е(!), дори и водопровода да е напълно законно построен). Ще Ви кажа също така, че ако данните които aspida лансира са верни водопровода е категорично незаконно построен обект НЕЗАВИСИМО ЧЕ Е СТРОЕН ОТ ДЪРЖАВАТА и всеки студент по право преминал в 5 семестър, знае че не могат да се черпят права от незаконни действия. По този начин дори и всичко останало по Закона за водите да е в полза на един сервитут, само този факт ще накара всеки съдебен състав да не го признае. Знам, че н-ка на ДНСК - София е издал едно витиевато писмо, до едно АД притежаващо някакъв мелничен комплекс, където той твърди, че щом за един обект има акт за държавна собственост - то той е законно-построен обект. Нали разбираш, че такъв пасквил няма никаква правна стойност и ако някой се опита да се позове на него, съдебната власт ще го смачка, както ударна вълна от ядрен взрив.детски панаир
aspida написа:Съгласна съм с написаното по моите въпроси с всичко и от всички. Не мога да приема единствено отношениекто пкъм мен като към възрастна дама, макар и от провинцията. Кои от дадените ми съвети ще възприема и ще се ръководя според тях си е моя работа. В същност, въпроса ми беше сондаж във форума, с оглед да преценя в каква степен една публична медия, каквато е този форум е способна да ангажира отговорни и професионално мислещи лица. Все пак съм си хитра селянка. Нали така бебчовци?!
aspida написа:Съгласна съм с написаното по моите въпроси с всичко и от всички. Не мога да приема единствено отношениекто пкъм мен като към възрастна дама, макар и от провинцията. Кои от дадените ми съвети ще възприема и ще се ръководя според тях си е моя работа. В същност, въпроса ми беше сондаж във форума, с оглед да преценя в каква степен една публична медия, каквато е този форум е способна да ангажира отговорни и професионално мислещи лица. Все пак съм си хитра селянка. Нали така бебчовци?!
aspida написа:Хитрите селянки камоли създават а глупавите ги учат домати да поливат
aspida написа:И аз нье съм от тьез, ама се правя, ама и много ми отива!
е ирелевантно.Като се има предвид, че питащата е 4-ти собственик, напълно е възможно да не и е известно извършеното отчуждаване(възможно е дори да е започнато само) по ЗПИНМ(за който преклузивен срок за подаване на заявления за отмяна на отчуждаването е изтекъл на 21.05.1998г.). ЗТСУ отменя ЗПИНМ, а съгласно чл.178,1 и 3 от ПЗР на ЗТСУ, - незавършените производства по отчуждения.....
Дори и строителството да е по нареждане на Милко Балев (а съм чувал от очевидци за неговите действия) едва ли ще се допусне 400мм водопровод да е "незаконен" (някой може да каже, че съм много малък и затова нямам спомени )Тогава политиката е била масово водоснабдяване на градовете и селата. В този ред на мисли може да се допусне, че коментирания участък се явява част от едно по мащабно мероприятие за водоснабдяване, т.е. може и да има разрешение, но не във вида в който някой го търси....
julyanvonemona, много сте далече, та чак фатално далече
julyanvonemona написа: Наистина! Непостижимо далече!
emilgrigorov написа:julyanvonemona написа: Наистина! Непостижимо далече!
Ми да земете да се земете с Как'Сийка, лика-прилика
И двамата ще си тарикатеете в задушевна идиля
Между другото, кога ще вземеш да си платиш?
Между другото, кога ще вземеш да си платиш?
julyanvonemona написа:Между другото, кога ще вземеш да си платиш?
Ще му кажа на малкия да ти плати! Не знам дали ще може. Годините му са много, но като за каруцари става! Колкото да измърля занаята, нали така!
Назад към Строителство и регулация
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта