начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Общински акт за пясък пред къща от КОРЗ

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Общински акт за пясък пред къща от КОРЗ

Мнениеот vale369 » 25 Авг 2012, 23:23

Преди пет години писах жалби срещу съсед отглеждащ крави без да има условия за това.
Впоследствие някой изсипа няколко кофи пясък пред къщата ми и на мен ми съставиха тенденциозно
акт.Юли месец изтече пет годишната му давност, но все още акта виси и ми отказват общинско обслужване.
Редно ли е това и какво е нужно да направя,как точно да го формулирам и до кого,за да падне окончателно
акта по давност?
Благодаря.
vale369
Нов потребител

Re: Общински акт за пясък пред къща от КОРЗ

Мнениеот ch3oh » 27 Авг 2012, 14:24

Тъй като явно искате да спестите от адвокат, моля напишете с какво се занимавате, та и Вие да свършите нещо безплатно за този, който ще Ви отговори...
ch3oh
Активен потребител

Re: Общински акт за пясък пред къща от КОРЗ

Мнениеот n_ikito » 27 Авг 2012, 14:35

Изтичането на 5г., не е 'гаранция' , че е настъпила така жадуваната 'давност'....трябват повече подробности. С изненада ще установите / ако е изтекла давността/, че не се е погасило задължението Ви /глобата/, а възможността да бъде събрана по принудителен начин....от тази гледна точка + съответния общински акт по който Ви отказват обслужване, може да се окаже, че пак няма да Ви обслужват... :D
n_ikito
Активен потребител

Назад към Административно право