начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Общински неволи

Казуси за недвижими имоти

Общински неволи

Мнениеот kristeva » 04 Сеп 2012, 10:04

Построихме едноетажна къща в близост до София преди 4 години .Искаме със съпруга ми да си платим данъците,но документите на къщата -освен разрешително ,нотариален акт и тресиране-- ги нямаме.Отидохме в общината за да извадим копия и да продължим да вадиме останали необходими актове и се оказва, че в общината нямат документи /копия / освен заповедната книга .Имали проблеми с архива преди 2-3 години и било пълен хаос и т.н.Как мога да си платиме данък на къщата при създалата се ситуация? Ако бяхме загубили и ни бяха откраднали документи и в тях е бил пр.нотариален акт и се окаже че в архива също го няма...какво следва ???-Хипотетично.Моля за съвет .Казаха ни опарили се хора,че адвокат при това положение може да оправи нещата със задна дата ,тъй като общината е изгубила търсените документи от нас.
kristeva
Нов потребител

Re: Общински неволи

Мнениеот emilgrigorov » 04 Сеп 2012, 12:57

Одобрените проекти поне имате ли?
И кои данъци искате да платите, при положение, че къщата не е въведена в експлоатация (Акт 16) ?
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот kristeva » 04 Сеп 2012, 15:52

Да имаме одобрени проекти.Нямаше как да вземе разрешение за строеж в противен случай.
kristeva
Нов потребител

Мнениеот emilgrigorov » 04 Сеп 2012, 16:25

Е защо казвате, че Ви няма документите, и кои документи? Вие просто не сте имала други документи, камо ли да ги търсите от общината.
В случая глупавата сте Вие, не аз. Няма какво да натяквате.
А по втория въпрос, и него ли с ченгел?
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот kristeva » 05 Сеп 2012, 10:29

Колко ясно е написано в първия пост.Вие сигурен ли сте че сте добре с умствените си способности?! като пишете четете ли след това какво пишете?! И обиждайте жена си на глупава,ако имате такава ,разбира се.Колкото за моя случай ми отговори адвокат и нещата ще се оправят .Вие сте от тези мъже които се чудят по цял ден какво да чоплят и каква тъпотия да кажат на някой.Жалък човечец и жалки амбиции.За какво изобщо решихте да се чешате за отговор.Аз търсих компетентно лице и намерих.А разбрах че сте екстрасенс щом знаете ,че нямаме документи -колко сте жалък
kristeva
Нов потребител

Мнениеот emilgrigorov » 05 Сеп 2012, 14:46

Леле мале :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Назад към Имотни казуси