- Дата и час: 04 Дек 2024, 21:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
чл. 51 от Наредба за рекламните елементи.
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
57 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: чл. 51 от Наредба за рекламните елементи.
.
Последна промяна probcho на 15 Дек 2012, 19:41, променена общо 1 път
- probcho
- Активен потребител
Пробчо, пяната Избърши я, че пръска, когато говориш
Абе, ти да не си в Столичен инспекторат. Кажи си, няма да ти се смея
Я кажи каква ви е нормата за глоби
Между другото, и останалите кметлета са се насмели, че изоставали с глобичките. И се вихрят едни безумни производства ... , виж по-горе Ама, примерно, че булевард "Бъкстон" е затворен нам си колко си години вече, я познай дали им пишете актове ...
Или, както пише в сайта ви, как сте разкрили депо за контрабандни цигари - 240 кутии на пазара "Д.Петков" а на "Женския" по цял ден върви яко шиткане и няма ни един от ваЩе
Тъй като сте инструмент в мръсни ръце, като ви видя с кирките и лопатите да оправяте столичните улици, от мен - по чифт ръкавички
Айде, спинкай, и събирай сили.
Абе, ти да не си в Столичен инспекторат. Кажи си, няма да ти се смея
Я кажи каква ви е нормата за глоби
Между другото, и останалите кметлета са се насмели, че изоставали с глобичките. И се вихрят едни безумни производства ... , виж по-горе Ама, примерно, че булевард "Бъкстон" е затворен нам си колко си години вече, я познай дали им пишете актове ...
Или, както пише в сайта ви, как сте разкрили депо за контрабандни цигари - 240 кутии на пазара "Д.Петков" а на "Женския" по цял ден върви яко шиткане и няма ни един от ваЩе
Тъй като сте инструмент в мръсни ръце, като ви видя с кирките и лопатите да оправяте столичните улици, от мен - по чифт ръкавички
Айде, спинкай, и събирай сили.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
.
Последна промяна probcho на 15 Дек 2012, 19:41, променена общо 1 път
- probcho
- Активен потребител
probcho написа::lol:
Това с кирките и другите неща бе в един вече отминал период! Но Вие явно живеете все още в него, а ми говорите за бизнес!
Къде сме ние, къде сте вие?
Пяна по устата нямам, но ако извеждате своите изводите от дълги наблюдения над образа в огледалото пред Вас, бих Ви посъветвал да потърсите специализирана медицинска помощ!
А относно вижданията Ви върху отношенията м/у бизнеса и администрацията, изразяващи се единствено в глоби, оставам с впечатлението за трайно насадена страхова невроза у Вас!
Единствения правилен ход за Вас остава да се обадите на 112!
ПП
Не мога да Ви пожелая "лека нощ" поради трайното отклонение настъпило във Вашето психическо състояние!
Може би ще е по-удачно "лекар с нож"?!?!?
Какви са тия ножове,какви са тия отклонения, бе Пробчо? Голям екшън от нищо работа. Пък ужким днес е съботен,почивен ден - време за отмора и бодро настроение.
- nk7702n
- Старши потребител
Пробчо, я кажи, кой ви учи тъй силно да мразите
Колко човека сте всъщност в тоя Столичен инспекторат? И колко изпапвате годишно
Щото , ако са ми верни сметките, и без кирки и лопати можете да отремонтирате улиците и тротоарите. А и снега през зимата. Пък, ако ви съберем и с тези хрантутници от зоните, със зелените жилетки, и градинките ще са вечно зелени и окосени
Колко човека сте всъщност в тоя Столичен инспекторат? И колко изпапвате годишно
Щото , ако са ми верни сметките, и без кирки и лопати можете да отремонтирате улиците и тротоарите. А и снега през зимата. Пък, ако ви съберем и с тези хрантутници от зоните, със зелените жилетки, и градинките ще са вечно зелени и окосени
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
.
Последна промяна probcho на 15 Дек 2012, 19:42, променена общо 1 път
- probcho
- Активен потребител
probcho написа:Нещо зацикляте ми се вижда!
Голямо зацикляне! Тоя "столичен инспекторат" - голям камък за бизнеса брей! Дали да не грабнем шмайсерите, а emilgrigorov? Пък да видим тогава probcho какви ще ги дъвче
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
.
Последна промяна probcho на 15 Дек 2012, 19:46, променена общо 1 път
- probcho
- Активен потребител
julyanvonemona написа:probcho написа:Нещо зацикляте ми се вижда!
Голямо зацикляне! Тоя "столичен инспекторат" - голям камък за бизнеса брей! Дали да не грабнем шмайсерите, а emilgrigorov? Пък да видим тогава probcho какви ще ги дъвче
По-скоро антимикотичен препарат някакъв. Фъш-фъш, и готово
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
.
Последна промяна probcho на 15 Дек 2012, 19:47, променена общо 1 път
- probcho
- Активен потребител
probcho написа:....Предполагам, че в очите на други изглежда, че е вече на земята и му трябва "свежо" подкрепление....
Нищо не зависи от мен probcho.emilgrigorov e идеолог и подобно на стратосферен бомбардировачи лети на високо, където въздуха е много разреден, а както знаеш шмайсерите не закарват чак до там.
-
.
Последна промяна probcho на 15 Дек 2012, 19:48, променена общо 1 път
- probcho
- Активен потребител
probcho написа:...
Да де, вижда се че не е стъпил на земята!
Не му бери грижа. Той от високо всичко вижда, като самия Господ Бог е ,че чак се питам дали пък не е самият Господ Бог
Последна промяна julyanvonemona на 11 Ное 2012, 20:36, променена общо 1 път
-
.
Последна промяна probcho на 15 Дек 2012, 19:50, променена общо 1 път
- probcho
- Активен потребител
julyanvonemona написа:probcho написа:...
Да де, вижда се че не е стъпил на земята!
Не му бери грижа. Той от високо всичко вижда, като самия Господ Бог е ,че чак се питам дали пък не е самият Господ Бог
Не съм бе
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
emilgrigorov написа:.....
Не съм бе
Скромността е Божий промисъл.
-
probcho написа:Хюстън, имаме проблем!5311276921 написа:Ако пиша и разисквам тук, то е, за да могат и други "потърпевши" да подлагат на съмнение действията на тези, а и на други необразовани общински чиновници и да се защитават от тази паплач.
Закони според мен са : закона за земното притегляне, закона за запазване на енергията и материята, закон за единство на противоречията и ....други ненарушими природни закони, които не можем да нарушим никога.
Не са закони "драсканици", които могат да бъдат нарушени от всеки: ЗУТ, ЗДП, ЗМС и други писани и условни ограничителни закони, измислени от хората /същества които не могат да се похвалят с наличие на ум/.
А какво пък, остава за "наредбите".....
Предполагам, че се сещате, кой пише законите! Допускам, че подозирате и за факта, че "общинските чиновници" никой не ги обучава (да прозрат "дълбокия смисъл" заложен в съставените закони)! От самите служители не се изисква да са юристи по образование(макар и с такова образование да се объркват и мотаят тотално по законите)!
Ако приемете всичките тези факти налице, то тогава всички Ваши "напъни" по тази тема могат да се приемат единствено само, като избиване на комплекси!
Здравейте на тези, които мислят че избивам комплекси, както и на тези, които виждат в усилията ми нещо друго- по важно и рационално.
Прилагам и споделям отговора на Административния съд, по заведеното дело за Наредбата:
http://emkomplekt.snimka.bg/other/em-ko ... 5.29133298
http://emkomplekt.snimka.bg/other/em-ko ... 5.29133300
Ще разберете, че тази "наредба" е била златно яйце на общината и е снесла милиони левове "глоби", които не са законосъобразни , тоест - били са общински рекет.
Стои въпросът също, какво ще стане с тези глоби, ако се окаже че наредбата е била противозаконна и противоконституционна?
Може би следва да се поиска мнението на НАП, Агенцията по държавен финансов контрол и прокуратурата, за да бъдат внесени тези неприсъщи на общината приходи, в държавния бюджет.
Тези милиони "глоби", нямат място в общинския бюджет.....а от тях са разплатени доста заплати и премии....
Ако проследите "напъните ми", започнали от 44 АУАНН, които целяха да ме санкционират с 44 хиляди лева.
http://novinar.bg/news/obshtinata-na-vo ... 4OQ==.html
Интернет информацията е сила.
Затова споделям тази информация,все някой ще прочете и ще му е от полза, в борбата срещу невежите общински чиновници.
- 5311276921
- Младши потребител
57 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Строителство и регулация
|
|