начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Свидетел

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Свидетел

Мнениеот spiri7 » 24 Юни 2013, 18:58

Добър ден, вчера след инцидентен момент се озовах свидетел, органите на реда ме държаха в пълно неведение, попитах за правата си, обвинен ли съм в нещо, казаха ми че съм свидетел. Свидетелствах под огромен стрес, физическа умора и прочие към 22:00 след няколко късания поправки подписи и прочие на сведенията ме пуснаха. Въпроса ми е мога ли да се откажа от показанията си? Да се явя с адвокат в МВР и да подам нови показания без въпроси нападки към мен, и нищо общо със темата? И какви може да са причините за отказа ми от показанията? Достатъчен мотив ли е физическа и психическата умора, стреса и напрежението което ми предизвикаха служителите на МВР? Благодаря предварително !
spiri7
Нов потребител

Re: Свидетел

Мнениеот spiri7 » 24 Юни 2013, 19:35

С по прости думи, мога ли да се откажа от показанията си дадени в МВР ? И да дам нови?
spiri7
Нов потребител

Re: Свидетел

Мнениеот neutralen » 24 Юни 2013, 23:00

:roll: Разбира се че може. Въпросът е обаче дали трябва. А за да се отговори на този въпрос, следва да споделиш какъв е случая(истината) и какво си казал в полицията. За това най-добре върви при някой адвокат, който да прецени дали трябва да си променяш показанията. :wink: :D
neutralen
Активен потребител

Назад към Наказателно право