начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Наказват ли дисциплинарно прокурори, когато загубят дело?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Наказват ли дисциплинарно прокурори, когато загубят дело

Мнениеот doc03 » 26 Ное 2013, 00:16

Е, тук един пропуск, дребен.
Подканяне и покана - има разлика (особено ако е оформена като хората), ама де да знае човек ...

Ха, сега се сещам, че съм в същата хипотеза, ама ... не са се сетили да ми скроят капата

Добре де, колко пък са силни тия, и в коя прокуратура се занимват с такива смешки
... ама ... то и прокурорите имат роднини и са шуреи и баджанаци на някого, то е ясно.

Казваш, че имали връзки ... чак пък така да се излага магистрат ... де да знам ...
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот ilian_todorov » 26 Ное 2013, 00:31

doc03 написа:Е, тук един пропуск, дребен.
Подканяне и покана - има разлика (особено ако е оформена като хората), ама де да знае човек ...

Ха, сега се сещам, че съм в същата хипотеза, ама ... не са се сетили да ми скроят капата

Добре де, колко пък са силни тия, и в коя прокуратура се занимват с такива смешки
... ама ... то и прокурорите имат роднини и са шуреи и баджанаци на някого, то е ясно.

Казваш, че имали връзки ... чак пък така да се излага магистрат ... де да знам ...

Е, какво, нот. покана ли е трябвало да прати? :) Кой би го направил това и къде да я прати като не знае адреса къде са се преместили?
Ами доколкото знам имат влиятелни роднини в София, а делото е в Плевен.
ilian_todorov
Активен потребител

Мнениеот ilian_todorov » 01 Апр 2014, 13:37

doc03 написа:Е, тук един пропуск, дребен.

Оправдаха го окончателно! :) Даже в СЗ от ОП не подкрепиха протеста на РП.
Следва дело по ЗОДОВ. Според теб да пуска ли жалба в Инспектората срещу прокурора или да си трае?
ilian_todorov
Активен потребител

Мнениеот doc03 » 01 Апр 2014, 19:05

За какво точно ще се жали ? ... да не излезе кух сигнала само ...
Прокурорът обвинява по писмени данни, а делото е образувано по писмени данни на заявителя.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот ilian_todorov » 01 Апр 2014, 23:56

doc03 написа:За какво точно ще се жали ? ... да не излезе кух сигнала само ...
Прокурорът обвинява по писмени данни, а делото е образувано по писмени данни на заявителя.

Вероятно си забравил, че е бил изнудван да плати имуществото на пострадалите срещу прекратяване на делото. Проблемът е, че разговорът е бил на четири очи и едва ли ще може да бъде доказан.
ilian_todorov
Активен потребител

Предишна

Назад към Наказателно право