начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

фалшиво медицинско измислен инцидент

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

фалшиво медицинско измислен инцидент

Мнениеот stauffenberg » 13 Май 2014, 15:08

Здравейге писал съм вече в този форум аз имам проблем с една психично болна комшийка която си измисля разни неща и пише системно жалби в полицията срещу мен въобразила си е че влизам в дома и я крада по 4 пъти на деноноция разиграва полицияга нямам проблем с тяхНо играта загрубя знаех си тя смени тактиката написала жалба че съм я бил и още какви ли не глупости извадиласи един документ от хирург и го приложила към жалбата аз го четох описал и е лека телесна повреда била бита в главата припадала с линейка я вземали глупости на търкалета само че в полицията няма такъв регистриран инцидент Те знаят че тя си измисля но с този документ тоест това Протокол за произшествие написан от хирург.с това може ли да ме съди незнам като сме малък град трябва ли да се вади съдебно медицинско И второ тя няма свидетели може ли без да е регистриран инцидент в полицията на този ден и без свидетели с този документ да заведе дело срещу.мен Тя е луда тази жена но полицията нямат законова пътека да я вкарат в психиятрия известна е в града с неините маний и измишльотини
stauffenberg
Нов потребител

Re: фалшиво медицинско измислен инцидент

Мнениеот bludniq_sin » 13 Май 2014, 17:55

Те знаят че тя си измисля но с този документ тоест това Протокол за произшествие написан от хирург.с това може ли да ме съди незнам като сме малък град трябва ли да се вади съдебно медицинско И второ тя няма свидетели може ли без да е регистриран инцидент в полицията на този ден и без свидетели с този документ да заведе дело срещу.мен Тя е луда тази жена но полицията нямат законова пътека да я вкарат в психиятрия известна е в града с неините маний и измишльотини

Леката телесна се преследва по тъжба на пострадалия. Може да подаде такава и без нито един документ/свидетел или друго доказателство - друг е въпросът как ще докаже твърденията си без тях. Вие все пак твърдите, че жената е написала жалба? Значи е възможно да е започнал процесът на "съдене". Това, което е описал хирургът е възможно да са действителни наранявания - просто може тя сама да си ги е причинила. Ако се стигне до съд и не ви осъди просто вие я осъдете в последствие :)
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
bludniq_sin
Потребител

Назад към Наказателно право