![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Предварително благодаря.
|
|
първият гост написа:Никой не казва, че бащата е длъжен да я осигурява, но съгласете се, много родители го правят и така едни деца получават всичко на готово, а на други животът не е така улеснен. Това има значение. Вероятно момичето е объркано и просто търси начин да се справя само вместо да има претенции към баща си.
На този, който по-горе е писал, че бащата можел да прехвърли всичко на друг: може, разбира се, но детето има запазена част и винаги ще може да си търси своето. Случаят дори не попада под хипотезите на "обезнаследяване поради недостойнство", съобразно терминологията на закона за наследството. Там недостойни да наследяват могат да бъдат само лица, к.са убили или опитали да убият наследодателя и т.н., който го е набедил в престъпление, който е въздействал на наследодателя, за да състави завещание с определено съдържание. Няма такава хипотеза като "бащата счита, че детето му не е достойно да го наследи"!
поздрави на който мисли обратното
lilia написа:As biah prostitutka.Kogato moiat bashta rasbra kakvo rabotia,toi mnogo plaka.Poiska da govori s men sashto sam isbrala tova da rabotia.As mu obiasnih ,che go pravia dobrovolno i che nikoi ne me e karal na sila da go pravia.Prichinata beshe PARITE.Sa bashta mi beshe mnogo trudno da vasprieme rabotata mi,NO ne se otkasa ot men.Samo me moleshe dva pati v sedmizata da hodia pri nego,moleshe me da islisame da pasarim saedno,da hosim na rashodka,da se sabirame s priateli na semeistvoto i da prasnuvame saedno rojdennite dni v semeistvoto.Toi ispitvashe strah da ne me sagubi,da ne mi se sluchi neshto ujasno.No ne se otkasa ot men.Dve godini po kasno as spriah da rabotia tova i se ojenih.Bashta mi se rasplaka na svatbata, pregarna me i tiho mi kasa ,che se gordee sas men.Pres zialoto vreme toi dori duma ne kasa na nikoi sa tova,makar che imashe hora koito go pitaha dali tova e viarno koeto se chuva sa men.TOVA E BASHTA. NE KOI DA E, A MOIAT BASHTA.
първият гост написа:Казах го още по-горе-дори продажбата не е сигурен начин да обезнаследи дъщеря си, защото макар и с нея да не се накърнява запазената част, то тя винаги може да се обяви за симулативна. Детето може да я доказва и без да разполага с писмено доказателство.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта