начало

ВСС вече приема документи за участие на магистрати в пет конкурса за съдилища ВСС вече приема документи за участие на магистрати в пет конкурса за съдилища

Тълкуване на Вивакомски уведмителен циркуляр

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Тълкуване на Вивакомски уведмителен циркуляр

Мнениеот mantaray » 07 Яну 2025, 14:57

Вчера при мен, а вероятно и при други абонати на Виваком, пристигна неочаквана “ честитка“ :

Здравейте,
Oт 08.02.2025 г. увеличаваме месечния абонамент с 2 лв. с ДДС за мобилни и интернет услуги.
Имате възможност да прекратите договора, сключен за основните услуги, за които има приложени промени в месечните абонаменти, без допълнителни санкции до 07.02.2025 г. включително. При закупено устройство, дължите предоставените отстъпки за него. /
--------------------------------------------------------------
Моля за тълкувание, дали ще мога да анулирам/видоизменя подписания от мен миналото лято 2 годишен пакетен договор за ТВ и интернет- неразделни части от договора ? ТВ пакета е боза - за нищо не става, но интернета е много добър и искам да го запазя, а ТВ изобщо не гледам. Питам тук за да съм подготвен, защото Вивакомския офисен планктон е зомбиращ и некоректен, а срещата е неизбежна. Благодаря.
mantaray
Младши потребител

Re: Тълкуване на Вивакомски уведмителен циркуляр

Мнениеот vhdimov » 07 Яну 2025, 16:58

Здравейте,
Oт 08.02.2025 г. увеличаваме месечния абонамент с 1 лв. без ДДС за телевизионни услуги.
Имате възможност да прекратите договора, сключен за основните услуги, за които има приложени промени в месечните абонаменти, без допълнителни санкции до 07.02.2025 г. включително. При закупено устройство, дължите предоставените отстъпки за него.
vhdimov
Младши потребител

Мнениеот mantaray » 07 Яну 2025, 17:42

Преди 5 мин получих същият СМС, койт се надявам да е отговор на моето питане, а на вас благодаря.
mantaray
Младши потребител

Мнениеот guest1 » 07 Яну 2025, 18:13

mantaray написа:Моля за тълкувание, дали ще мога да анулирам/видоизменя подписания от мен миналото лято 2 годишен пакетен договор за ТВ и интернет- неразделни части от договора?

Преди да помислите за питане - да си бяхте прочели цитата!
Имате възможност да прекратите договора, сключен за основните услуги, за които има приложени промени в месечните абонаменти, без допълнителни санкции до 07.02.2025 г. включително. При закупено устройство, дължите предоставените отстъпки за него.

Прекратявате ТОЗИ договор нацяло и сключвате чисто НОВ - за услугата, която Ви харесва.
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Мнениеот mantaray » 07 Яну 2025, 21:35

“Преди да помислите за питане - да си бяхте прочели цитата!“ - Когато си зададох питането, вторият СМС-касаещ ТВ пакета не беше пристигнал и касаеше само УПОменатите промени, т.е. Интернета, който исках да запазя, а вторият СМС, ми реши казуса, така че благодаря за съвета, но преди да ме нахокате :wink: :wink: четете и вие. :D
mantaray
Младши потребител

Мнениеот guest1 » 07 Яну 2025, 23:06

mantaray написа:“Преди да помислите за питане - да си бяхте прочели цитата!“ - Когато си зададох питането, вторият СМС-касаещ ТВ пакета не беше пристигнал и касаеше само УПОменатите промени, т.е. Интернета, който исках да запазя, а вторият СМС, ми реши казуса, така че благодаря за съвета, но преди да ме нахокате :wink: :wink: четете и вие. :D

Хубаво е, че сте си решили казуса, ама ... сичкото инфо в един пост - откъде да знам кое е първо, кое второ и каква е разликата във времего?
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Мнениеот mantaray » 07 Яну 2025, 23:52

...Сичкото инфо и развитие в два мои поста от днес, 07/01 : 01,57 РМ и в 04,42 РМ :wink: С благодарност, помагали сте ми неведнъж. :D
mantaray
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ