начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Въпрос относно комисията за потребителите

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос относно комисията за потребителите

Мнениеот detelina79 » 17 Яну 2008, 13:12

Имам въпрос относно комисията за потребителите! Съставиха ми акт за неиздаден касов бон през 2004г. Обжалвах го пред началника им, тъй като е издаден от мой служител! И от тогава нямам отговор! Вчера 15.01.2008г. получих акт за 500лв. А фирмата вече не работи! Длъжна ли съм да го платя! Има ли давност! И толова ли е минималната глоба за 2004г. или имат право да ми наложат и от 2008г глобата! Нямам никакви познания по право и по законите за потребителите! Моля ви да ми отговорите бързо, защото имам срок за обжалване 1 седмица!
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!
detelina79
Нов потребител

Отговор

Мнениеот detelina79 » 18 Яну 2008, 17:45

Благодаря все пак ,че някои се отзова. Повече факти ами пише, че е нарушен закон 47 ал.5 от Закона за Туризма и на основание чл.53 от ЗАНН и чл.87 ал.2 от Закона за Туризма ми налагат санкцията от 500лв.
И накрая пише срок за обйалване 7 дни пред райония съд на основание чл.59 от ЗАНН.Аз просто с други документи не разполагам!
detelina79
Нов потребител

Отговор

Мнениеот detelina79 » 19 Яну 2008, 16:38

Проверката мина на 19.08.2004г и до сега не съм получавала нищо. Нито писмо ,нито известие. И на 15.01.2008г. получих глобата. И пише че дори лицето да не бъде намерено да се счита искът за предявен. Аз даже вече не живея и на този адрес, но комшийката ме познава и ми звънна д ми го даде.Ако не беше тя даже нямаше да знам, че съм глобена. Аз се ядосвам че след толкова време ме глобяват. Че аз може да не съм в България, може и да съм умряла.Какво е тази система след толкова години. А до миналата година бях на този адрес и съм сигурна, че нищо не е идвало.
detelina79
Нов потребител

Мнениеот drakon » 24 Яну 2008, 16:38

poli_g написа: ....- с резултата от проверката ... обективирана в АУАН/ и с полученото НП и при адвокат!
drakon
Нов потребител

Мнениеот Sahiba » 24 Яну 2008, 17:56

между другото едва ли АУАН е съставен в деня на проверката... По-скоро тогава е съставен Констативен протокол...

Хич не ми се струва читава историята... :)
Sahiba
Потребител

Мнениеот Sahiba » 25 Яну 2008, 12:16

мда изглежда съм чел между редовете...

Относно КЗП, все пак това е контролен орган... Ако не осъществява контрол за какво е създаден :lol:

А, че обичат да се изхвърлят и това е така и ми се струва, че не винаги са обективни и обичат поръчките :lol:
Sahiba
Потребител

Назад към Наказателно право