начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

моля за помощ

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля за помощ

Мнениеот slona666 » 12 Авг 2011, 10:55

осъден съм за рекет на 1год. 11месеца условно със 3 години изпитателен срок ,осъдиха ме август 2009г. след колко години ако направя няква беля нямя да ми влезе условното аз мисля 4е трябва да минат 3 години изпитателния срок и дори и да направя нещо няма да ми влезне условното даго лежа .Извинявам се предварително но четох във форума но лещо обърквация,даите ли съвет
slona666
Нов потребител

Re: моля за помощ

Мнениеот nk7702n » 12 Авг 2011, 10:59

Не трябва да извършвате никакви престъплнеия в изпитателния срок, тоест 3 г. от влизане в сила на присъдата.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот slona666 » 12 Авг 2011, 11:07

мерси,за бързия отговор изпитателния срок почва да тече веднага когато те осъдят значе при моя случеи след август 2012г дори и да направя престъпление няма да лежа усливното ,прав ли съм
slona666
Нов потребител

Мнениеот teogeo » 12 Авг 2011, 19:12

slona666 написа:мерси,за бързия отговор изпитателния срок почва да тече веднага когато те осъдят значе при моя случеи след август 2012г дори и да направя престъпление няма да лежа усливното ,прав ли съм

А от коя дата е влязла в сила присъдата? От тази дата и ще броите изпитателния срок.
Аватар
teogeo
Активен потребител

Назад към Наказателно право