начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Не знам какво следва. Моля помогнете!

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Не знам какво следва. Моля помогнете!

Мнениеот yovko_ » 13 Яну 2014, 20:57

Здравейте аз съм момче на 20 години от гр. Пловдив. Преди близо една година се случи следното:
Беше пусната жалба срещу мен с медицинско за телесна повреда(от полицията така и не ми казаха дали е средна или лека). Приятелката ми е ученичка на 17г., на която беше нанесен побой в сградата на училището от друго момиче на нейната възраст(срещу чиито родители и срещу нея е водено някакъв вид дело заради тази случка, но така и не знаем какво е това дело и какви са неговите последствия и дали има наказания, защото никой не ни е казвал. От полицията ме държат в невидние, до колкото разбрах лицето има подутина на две ребра или синини в областта на ребрата). Та по случката: Една вечер приятелката ми получи обаждане по телефона с обиди придружени със заплахи за саморазправа. Приканват я да отиде на определено от тях място да се разберат, след което казва ние сме много хора идвайте да Ви изтрепем. И ние тръгваме четирима човека в една кола, но тъй като бяхме в местното заведение след нас тръгнаха още хора с две коли. Отидохме на въпросното място, а там бяха само три момичета, започнаха да викат и да крещят срещу моята приятелка, след което въпросното момиче, което се е саморазправяло с нея и преди я удари и започнаха да се дърпат, да се бутат... абе женски бой... След това се намеси и другото момиче и започнаха да удрят моята приятелка, и съответно тя се опитваше да се защити. Аз и другото момче, което беше с мен ги задърпахме да не се бият. Тъй като ни уплашиха че ще са много хора в ръкава ми имаше тръба.. и по време на раздърпването е възможно да съм я ударил с нея СЛУЧАЙНО без да съм разбрал. Защото след това тя каза, че ще ме осъди за това, че съм я ударил с тръба. Щяла да си връща на мен, че са я съдили за побоя в училищет. Веднага я дадох на другите момчета и те я прибраха в колата. Заплаши ме, че ще ме вкара в затвора и други неща, не помня вече.... Свидетелите, които са ходили за пишат обясненията са казали, че не ся видели да удрям никой, но съм имал тръба, която са прибрали в колата. Беше образувано досъдебно производство, след което извикаха двама от свидетелите в съда да говорят със съдия. И сега не знам какво следва... кажете ми ако ме вкарат в съда какво може да се случи и ако може евентуално за се предотврати дело.
yovko_
Нов потребител

Re: Не знам какво следва. Моля помогнете!

Мнениеот ivan_lawyer » 13 Яну 2014, 21:52

Малко напред - назад и отново също някакви действия.

Това със забравеното парче тръба ми хареса.
Честно, не си правете опити с тръби, винаги ще сте победен.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Наказателно право