- Дата и час: 11 Яну 2025, 02:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
къде да се оплачем за обида от продавачка
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
къде да се оплачем за обида от продавачка
Здравейте днес изпратих 8 год. ми син да купи пастет но тои влязал в магазин във които се продават захарни изделия цигари но не е хранителни продукти попитал продавачката която говорела в момента по телефона след което тя започнала да му се кара и да го обижда как можел да тарси в този магазин пастет.въпросат ми е мога ли и каде да пусна жалба против служителката от комисията за правата на потребителите ми казаха по телефона че за обида не се подават жалби при тях.Благодаря за отговорите предварително.
- xrisiy
- Нов потребител
Re: каде да се оплачем за обида от продавачка
If you are good at something, never do it for free.
- voltron
- Потребител
Re: каде да се оплачем за обида от продавачка
.
Последна промяна aron_davidov на 03 Окт 2011, 19:48, променена общо 1 път
-
aron_davidov - Потребител
Re: къде да се оплачем за обида от продавачка
Най -лесно е да се оплачеш в адвокатска кантора.Ние знаем какво следва.Ти само да обезпечиш валидни доказателства за инцидента.Много е лесно,просто трябва да си го учил 5-7 години преди това.
- adwokat
- Младши потребител
adwokat написа:Най -лесно е да се оплачеш в адвокатска кантора.Ние знаем какво следва.Ти само да обезпечиш валидни доказателства за инцидента.Много е лесно,просто трябва да си го учил 5-7 години преди това.
И всъщност - КАКВО СЛЕДВА ???
- capt_dreyfus
- Младши потребител
capt_dreyfus написа:adwokat написа:Най -лесно е да се оплачеш в адвокатска кантора.Ние знаем какво следва.Ти само да обезпечиш валидни доказателства за инцидента.Много е лесно,просто трябва да си го учил 5-7 години преди това.
Ако се докаже обида,следва присъда за обида.
Между временно,тъжба,доказателства,човек,който работи за държавата и се грижи за интересите на малолетни и непълнолетни ,психолог,граждански иск,адвокатско възнаграждение,пледоарии,решение....детайлите ще ми отнемат около 2 часа да ги напиша,а аз нямам 2 часа.
- adwokat
- Младши потребител
adwokat написа: capt_dreyfus написа:
adwokat написа:Най -лесно е да се оплачеш в адвокатска кантора.Ние знаем какво следва.Ти само да обезпечиш валидни доказателства за инцидента.Много е лесно,просто трябва да си го учил 5-7 години преди това.
Ако се докаже обида,следва присъда за обида.
Между временно,тъжба,доказателства,човек,който работи за държавата и се грижи за интересите на малолетни и непълнолетни ,психолог,граждански иск,адвокатско възнаграждение,пледоарии,решение....детайлите ще ми отнемат около 2 часа да ги напиша,а аз нямам 2 часа.
Готово!Спечелихме делото!
- svettoslav
- Активен потребител
Ако Ви се занимава - оплачете се на работодателя на тази продавачка.
Аз обаче не бих се занимавала изобщо с това - нищо няма да спечелите, само ще си загубите времето и нервите.
Аз обаче не бих се занимавала изобщо с това - нищо няма да спечелите, само ще си загубите времето и нервите.
- rts
- Активен потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|